• fa'amama ea siiatoa

O le matafaioi a le faamamaina o le ea

O le matafaioi a le faamamaina o le ea

8

E mafai ona fa'apala ma fa'amama ese vaega ma mea leaga i le ea.E mafai ona tapeina siama i le ea.E mafai ona faʻateleina le susu i le ea ma faʻaleleia ai faʻafitauli faʻaletino eseese e mafua mai i le ea mago.E le gata i lea, o loʻo i ai foi i le faʻamamaina atamai se galuega mamao, lea e mafai ai e tagata faʻaoga ona malamalama mamao i le lelei o le ea i le fale, ma e mafai foi ona puipuia faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o afi.

二.E fa'afefea ona filifili se fa'amamā ea?

1. Va'ava'ai i le tau CADR, e fa'atatau i le "ea mama le gaosiga lelei".I faaupuga a tagata lautele, o le tele o le ea e mafai ona faʻamamāina i se vaitaimi patino.O lenei CADR tau o se fua foi lea e masani ona iloa i le lalolagi mo oloa faʻamamaina..E masani lava, o le maualuga o le tau CADR, o le sili atu lea o le faʻamamaina o le faʻamamaina.E tatau ona maitauina e ui lava o lenei tau CADR e fuafua ai le faʻamamaina o le faʻamamaina, e le na o le pau lea o le faʻailoga.

2. Va'ai i le tau CCM, lea e fa'atatau i lona fa'aputuga fa'amamāina gafatia.I se tulaga masani, pe a uma ona faʻaaogaina se faʻamamā mo se taimi umi, o le a faʻaitiitia lona faʻatinoga.A maualuga le tau o le CCM, o lona uiga o lana faamama screen O le lelei o le tumau, o le umi o le ola aoga.

3. Va'ai i le pisapisao ma le fa'aaogaina o le malosi Ona o se masini eletise maualuga, o le a fa'atupuina ai sina pisa i le taimi o le ta'aloga.E masani lava, o mea e sili ona lelei e fa'amamā ai e itiiti le pisapisao, a'o fa'amama maualalo e tele atu le pisa.Afai e te faʻatau se faʻamama ma le pisapisao leotele, e le gata o le a afaina ai le siosiomaga o le fale ma le moe o tagata, ae faʻateleina ai lona faʻaaogaina o le malosi ma manaʻomia le totogiina atili o pili eletise.

4

三. Fautuaga mo le faamamaina o le ea

O le asu i le taumalulu e sili atu ona ogaoga, ma i le feagai ai ma le maualuga o le PM.25 tau, ua sili atu le naunau o tagata mo le ea fou.Talu ai e le mafai ona e fiafia i le ea fou i totonu o taulaga tetele, o se filifiliga lelei foi le faʻatauina o se faʻamamā ea e faamama ai le ea.O le fea la ea faamama e lelei?

Liangyueliang Fa'apipi'i i luga o le Pa puipui LYL-KQXDJ(B02)

Fa'ailoga tulaga fa'atau

Lagolagoina le faamamaina o le ea PM2.5 vaega, ion le lelei, ave o le ultraviolet, faʻamamaina formaldehyde;

Lagolago 3-saosaoa savili vave fetuunaiga

· Lagolago fa'aaliga mata'ituina taimi moni numera

· Lagolago le atamai otometi faiga

· Lagolago le moe ma le leoa

· Lagolago le pulea mamao

· Lagolago plasma (filifiliga)

Fa'atasi ai ma le fa'amaoniaga a le EU (CE-LVD-EMC/TUV-ROHS/FCC/EPA) lipoti fa'ama'i fa'ata'ita'iga a Guangwei.

fa'amatalaga

· Mana fa'atatau: 95W

·UV moli malosi: 20W*2

· Malolosi: 220V/50Hz, 110V/60Hz

· Fa'atupu ion le lelei: 75 miliona/S

Metotia fa'amamāina: ultraviolet + osone + ion le lelei + fa'amama muamua) fa'amama fa'ato'aga

· Avanoa talafeagai: 40-60m²

· Vaega mama ea voluma: 580-600m³/h

Saosaoa matagi: 3-saosaoa savili savili

· Taimi taimi: 1-24H

· Fa'atatau le pisa: 35-55bd

Lanu: paepae nifo elefane masani

2


Taimi meli: Iul-19-2022