• fa'amama ea siiatoa

Aisea ua tele ai le "Mao Mao" i totonu o le potu pe a uma le lua pe tolu aso e aunoa ma le faamamaina, na iu lava ina ou iloa i le aso!

Aisea ua tele ai le "Mao Mao" i totonu o le potu pe a uma le lua pe tolu aso e aunoa ma le faamamaina, na iu lava ina ou iloa i le aso!

O le olaga i le aiga, uo e fiafia e faamama o le ai ai se fesili ma le atuatuvale, aisea e tele ai lauulu i totonu o le fale na o le lua pe tolu aso e aunoa ma le faamamaina?

Ae maise lava le pito i lalo o le moega, le pito i lalo o le sofa, le pito i lalo o le kapeneta, le tulimanu o le puipui poʻo isi nofoaga natia, pe afai e te soloia faʻafuaseʻi, o loʻo i ai se vaega o le lanu sinasina-sinasina i luga o le ieie!

O le a tonu la ia fulufulu?Na faapefea ona oo mai?E mafai faapefea ona tatou aloese pe aveesea?I aso nei, o se fafine lelei i le fale o le a aʻoaʻoina oe i se lesona!

O le a le Mao Mao?
O le mea moni, o le lauulu iinei e le gata e faasino i le alava pupuu, ae e aofia ai foi ma ni vaega laiti o le efuefu, lauulu salalau, fulufulu manoa lelei, tino dander, ma e oo lava i nisi microorganisms e pei o siama ma mites!

O nei lauulu o loʻo faʻaauau pea ona gaosia ma faʻaauau pea, ma sa latou faʻatasi ma i tatou i taimi uma, e le gata!

I le tulaga lautele, o Mao Mao e le afaina tele, ae mo nisi tagata ultra-maaleale, e mafai ona mafua ai le mageso o le isu, mafatua, allergy isu ma isi amioga, ma e mafai ona mafua ai le sela bronchial i tulaga ogaoga.E moni lava o se mea mata'utia, e oti ai.mea!

O le a le fulufulu?
Mafuaaga 1: Le lelei o le ea ma sili atu le pefu opeopea

I aso nei, o le siʻosiʻomaga atoa i totonu o le taulaga e leaga, ma o fola o fale o loʻo faʻatupulaia ma maualuga.E pei ona tatou iloa uma, o le maualuga o le fola, o le faigofie foi lea ona faʻaputuina le pefu.

Ina ia mafai ona taamilo le ea i totonu, e tatau ona tatala soo pupuni o le potu.E tusa lava pe faʻapipiʻi faʻamalama faʻamalama, e ui atu le pefu i totonu o faʻamalama ma oʻo mai i totonu, aemaise lava pe a savili!

A faatusatusa, ou te manatu e sili atu le lelei o le siosiomaga i tua.Tusa lava pe e te le fa'amama mo le tolu po'o le lima aso, e le'o tele naua!

Mafua'aga 2: Fa'alava alava lavalava

Tatou te iloa uma lava o lavalava tatou te ofuina e masani lava ona faia i filo ma lauulu manu.A uma ona ofuina mo se taimi umi ma mili soo le tasi i le isi, o le a tupu le matua, ma mafua ai ona toesea ni lauulu lelei o lavalava ma opeopea i luga o le ea.Mulimuli ane, saili se taimi talafeagai ona faapa'u lea i lalo.E ala i le electrostatic adsorption, o le a faʻatasi ma le pefu ma lauulu!

I se tulaga masani, o ie moega, ie ie soosoo, ie pupuni, ma lavalava e sili atu ona maua ai le fiber i le fale.A lelei le tau, pe a tatou paʻi malie le moega poʻo lavalava, o le a e vaʻai faʻafuaseʻi le faʻafefeteina i luga o le ea!

E lē gata i lea, o taimi uma lava tatou te foʻi mai ai i le fale mai fafo, o le a tatou toe aumaia ai sina pefu, aemaise o alofivae o o tatou seevae, ma o le taimi lava e ulu atu ai le pefu i totonu o le potu, o le a feoaʻi solo i soo se mea!

Mafuaaga 3: Laulu gau mai le tino o le tagata

E ui lava o alii ma tamaitai o loʻo iai a latou amio o le paʻu o lauulu, ae ua sili atu ona iloa le paʻu o lauulu o fafine, aemaise lava i le taimi nei, ua maualuga le mamafa o galuega a tagata uma, ma sili atu lauulu o le a pa'ū!

A e fealuaʻi solo i totonu o le potu, e mafai ona ave le lauulu i le potu malolo, potumoe, umukuka, faletaele ma isi potu!

Ona o le lauulu e matua lelei ma vaivai, faatasi ai ma le tafe faifaipea o le ea, o nei lauulu sasaa o le a tafe i le pito i lalo o le moega, tulimanu, vaeluaga, ma isi, ma faʻapipiʻiina i le pefu, ma mafua ai le tele o lauulu!

Mafua'aga 4: E pa'u ese le pa'u o le tino

I le taumalulu, pe a aveese o tatou ofuvae, o le a tatou maua ai ni paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o lavalava.

O le mea e taʻua o le dandruff o le mea moni o le faʻamaligiina o le stratum corneum e gaosia e le metabolism o le paʻu o tatou tino, e le gata i le taumalulu, ae e tupu foi i taimi uma!Pau lava le mea i le taumalulu, e filifili tagata uma e nonofo i se potu malulu poʻo se potu vevela, lea e mago ai le ea ma e sili atu ona tupu.

Pe a paʻu i lalo nei paʻu tino i lalo, i lalo o le aafiaga o se ea faʻapitoa, e faigofie ona faʻapotopotoina i le pefu ma alava lavalava!

 

E fa'afefea ona fa'aitiitia fuzz?

fa'amama ea

Afai e te manaʻo e faʻatautaia atili i le fale, e mautinoa lava e le lava le faʻalagolago i mops ma solo.O le auala faigofie ma sili ona aoga o le faʻaogaina lea o se faʻamamā ea!

20210819-小型净化器-英_01

20210819-小型净化器-英_02

20210819-小型净化器-英_04

20210819-小型净化器-英_05

20210819-小型净化器-英_06

20210819-小型净化器-英_07

20210819-小型净化器-英_08

20210819-小型净化器-英_09

20210819-小型净化器-英_10

20210819-小型净化器-英02_01

20210819-小型净化器-英02_03

20210819-小型净化器-英02_05

20210819-小型净化器-英02_07

20210819-小型净化器-英02_08

 

 


Taimi meli: Iul-27-2022